Jun 11, 2012
fistpumpfridays

Wolfgang Gartner ‘Flexx’

Wolfgang Garner er tilbage i fuld vigør på singlen ”Flexx”, der i dag er ude på Ultra Records. Den amerikanske producer demonstrerede senest sin musikalske mangfoldighed på nummeret ”Red Line”.  Et overraskende progressivt nummer, men ikke desto mindre en utrolig lækker produktion, som lå en smule ved siden af den lyd de fleste associerer med Wolfgang Gartner. På ”Flexx” spænder amerikaneren musklerne, og er tilbage med de velkendte toner, som vi kender fra bl.a. ”Animal Rights”. Jeg savner dog lidt de mere agressive toner, som han tidligere har fremvist på “Space Junk“, “Menage A Trois” og “Shrunken Heads”, men mon ikke det er på vej.

Køb “Flexx”: Beatport

Wolfgang Gartner - Flexx (Original Mix)

Did you like?

Leave a comment

ATTENTION

If you are experiencing problems with the music player please clear your browser's cache

facebook

Spotify Playlist (updated apr. 7, 2014)

spot

Disclaimer

All songs on this blog are for promotional use only. We respect the artists and if you like any of the tracks you should buy them. The songs are not hosted by us - if you are an artist and want your song removed you can send your disclaimer to fistpumpfridays@gmail.com

Requests & promotion

If you are an artist or a label, and would like your music featured on the site, you can send it to fistpumpfridays@gmail.com